Nalia Hakkında

2006’dan beri

Nalia Karadeniz Mutfağı; Süleyman ve Erol Emirhan Tarakçı tarafından kurulmuştur. Çocukluk hayalinin peşinden giden idealist iki kardeşin iş birliği ile hayat geçen Nalia;  gıda sektöründe en iyisi olmayı hedefleyerek, Karadeniz yöresel mutfağını oluşturan lezzetleri bir araya getirdi.

İlk restoran Temmuz 2006 da Güneşli de 700 m2’lik bir alanda hizmete başladı. Nalia; kurum kültürünün gelişmesi ve yöresel mutfağın reçeteleştirilerek, kayıt altına alınması önceliğiyle hareket ederek büyüdü. Bu düşünceyle; 2008 yılında İstanbul Anadolu yakasında, Nalia Bostancı hayata geçirildi. Son olarak Nalia Karadeniz Mutfağı’nın ilk franchise şubesi; Nalia Kurtköy 2017 yılında faaliyete başladı.

Nalia Karadeniz Mutfağı; İstanbul Avrupa yakasında Güneşli, Anadolu yakasında ise Bostancı ve Kurtköy şubesiyle hizmet veriyor.

Misyon

Nalia Karadeniz Mutfağı’nı; Karadeniz bölgesinde ve Türkiye’de, yöresel mutfağı en iyi şekilde temsil eden marka haline getirmek.

Vizyon

Karadeniz bölgesinin kültürünü ve bölgede yetişen mahsuller ile oluşan mutfağımızı ve değerlerimizi dünyaya tanıtmak.

Belgelerimiz

Markalarımız

MARKA