Nalia Mutfak

Özgün ve Özel Bir Mutfakta Karadeniz Lezzet Yolculuğu…

Nalia Mutfağında üretim, sizlere sağlıklı ve özel ürünler sunabilme önceliğiyle başlar. Birincil amacımız her zaman insan sağlığının ön planda olmasıdır. Bu yüzden Mutfağımızda endüstriyel yağ kullanılmaz.

“Yalnızca Tereyağı ve Zeytinyağı kullanıyoruz.”

Tereyağını özel bir işlemden geçirerek kullanıyoruz. Bu sayede sağlıklı bir yağ olan tereyağını en doğal ve saf şekliyle kullanıyoruz.

“Yalnızca Himalaya Kristal Tuz kullanıyoruz.”

Mutfağımızda rafine edilmiş tuz kullanılmaz. Mineral bakımından zengin Himalaya Kristal Tuz kullandığımız yemeklerimiz, daha sağlıklı hale geliyor.

“Yalnızca Balıkesir ve Afyon bölgesinin etlerini kullanıyoruz.”

Mutfağımızda ithal et kullanılmaz. Tüm etlerimiz Balıkesir ve Afyon bölgesinin doğal ortamında yetişen hayvanlarından, İslami koşullara uygun olarak üretilir.

Nalia Galeri

Bize Özel

Sağlıkla dost ürünlerimiz
Nalia Mısır Tatlısı “Glütensiz”

Tatlıların en hafifi, en özeli…
Nalia Karadeniz Mutfağı’nın özel tarifli vazgeçilmez tatlısı.

Karalahana Çorbası

Besleyici ve doyurucu bir vitamin deposu…
Karalahana, mısır yarması, barbunya ve glütensiz mısır ununun buluşması…

Mısır Ekmeği

Karadeniz mutfağının vazgeçilmezi, sofranın baş tacı…
Doğal ve glütensiz mısır unu kullanılarak hazırlanır. B grubu vitaminler ve folik asit kaynağıdır.

Hemşin Mıhlama

Karadeniz’in vazgeçilmez lezzetlerinden biridir.
Yapımında glütensiz mısır unu, kazeini alınmış tereyağı ve yöresel tel peynir kullanılır.
Geleneksel sunumu ve sağlıklı yapısıyla keyif veren, özel bir lezzettir.

circle