Bizden Haberler

Karadeniz yöresine ait yemekler, lezzetleriyle dillere destan. Bunun en önemli sebebi yemekler yapılırken kullanılan malzemelerin hem taze hem de doğal olması. Hem deniz ürünlerinden hamsinin bu bölgedeki zenginliği hem de peynir, tereyağı…

Devamını Oku

Hiç şüphesiz Türk mutfağının zengin mutfaklar arasında yer almasının en büyük nedenlerinden biri, Karadeniz’in dillere destan yemekleriyle kültürümüze kattığı lezzetler. Peki bu lezzetleri tatmak için illa ufak bir Karadeniz turuna mı çıkmamız…

Devamını Oku

Güneşli, Bostancı ve Kurtköy’de şubeleri bulunan Nalia, Karadeniz mutfağının sevilen yemeklerini hazırlıyor. Laz böreğinden çeşitli iç malzemeyle hazırlanan pidelerine, kuru fasulyeden mıhlamaya kadar onlarca yemek orijinal tarifiyle pişiriliyor.

Devamını Oku

Tüm dünyada adından söz ettiren bir mutfağımız var. Bu yüzden kendimi hep şanslı hissederim. Ülkemize gelen her bir yabancı, yemeklerimizin tadını damağında yıllar boyu taşır.7 bölgeye yayılan yüzlerce lezzetimiz arasında hepimizin favorisi …

Devamını Oku

İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da ,üçüncü şubesi Kurtköy 2017 yılında lezzet severler için hizmete girdi. Biri İstanbul Avrupa, ikisi Anadolu yakasında olmak üzere üç şube ile hizmet veren Nalia; İstanbul’da…

Devamını Oku

İstanbul’da gerçek Karadeniz yemekleri sunan en iddialı restoranlardan biri olan Nalia, sağlıklı ve yöresel yemekleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yöresel Karadeniz yemeklerini aslına sadık kalarak hazırlayan restoran, misafirlerini …

Devamını Oku

Tereyağında kavrulmuş mis gibi kokan mısır ununun çeçil peyniri ile kaynaştığı bu leziz muhlama ile buluşmaktan daha güzeli ne olabilir? Bu buluşmaya turşu kavurması, ispir fasulyesi, karalahana sarması ve kavurmalı kaşarlı pidenin de eşlik etmesi…

Devamını Oku

Gluten intoleransı olanlar ve çölyak hastaları için dışarıda yemek yeme sıkıntısı Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan restoranda son buluyor. Gluten ile Çölyak hastalığı konusunda her geçen gün hassasiyet…

Devamını Oku

Karadeniz mutfağına gönlünü kaptırmışlar için muazzam bir yer Nalia Karadeniz Mutfağı. Adını veren naliaya tezat, iki katlı beyaz bir köşkün içinde, nezih bir ortamda karnınızı doyuracağınızı biliyorsunuz. Mekana girer girmez “Güzel vakit…

Devamını Oku

Nalia Karadeniz Mutfağı’nın Güneşli şubesinde ulaşımını biraz zor olsa da da içimi açan bahçesiyle daha başlamadan güzel bir tanışma yaşadık. Bembeyaz ahşap masa ve sandalyeleri ile adeta bir taka içinde yemek yiyor hissine kapılıyorsunuz…

Devamını Oku

İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da ,üçüncü şubesi Kurtköy 2017 yılında hizmete girmiştir. Biri İstanbul Avrupa, ikisi Anadolu yakasında olmak üzere üç şube ile hizmet veren Nalia; İstanbul’da gerçek Karadeniz yemekleri…

Devamını Oku

Nalia Karadeniz Mutfağı adını, Karadenizlilere özel, ‘nalia’ adlı ahşap bir yapıdan alıyor. Bu, Gürcü kökenli bir kelime. Özellikle, hasat edilen mısırları korumak için yapılan ve bir diğer adı da ‘serender’ olan nalia, Karadeniz’in geleneksel mimarisinin…

Devamını Oku

Nalia Karadeniz Mutfağı; sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, özgün ve ayrıcalıklı mutfağının avantajıyla, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerle birlikte büyümeyi hedefliyor. Tamamen Türk kültürüne ait, özel ve özgün bir mutfağa…

Devamını Oku

İstanbul’da ilk restoranını Temmuz 2006’da Güneşli’de açan Nalia Karadeniz Mutfağı’nda yalnızca tereyağı ya da zeytinyağı, tuz olarak ise Himalaya tuzu kullanılıyor.Etler ise Balıkesir ve Afyon’dan getirtiliyor. Bostancı ve Kurtköy’de de şubeleri var.

Devamını Oku

İstanbul’da ilk restoranını Temmuz 2006’da Güneşli’de açan Nalia Karadeniz Mutfağı’nda yalnızca tereyağı ya da zeytinyağı, tuz olarak ise Himalaya tuzu kullanılıyor. Etler ise Balıkesir ve Afyon’dan getirtiliyor. Bostancı ve Kurtköy’de de şubeleri var…

Devamını Oku

Bağcılar’da oldukça geniş bir alana konuşlanmış olan Nalia, İstanbul’un en çok tercih edilen Karadeniz restoranlarından biri. Hem hizmet kalitesi hem de geniş menüsü ve lezzetli yemekleriyle sevilen mekanda iki kişilik yemeğin..

Devamını Oku

Nalia Karadeniz Mutfağı; sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesi, özgün ve ayrıcalıklı mutfağının avantajıyla, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerle birlikte büyümeyi hedefliyor. Tamamen Türk kültürüne ait, özel ve özgün bir mutfağa…

Devamını Oku

Nalia Karadeniz Mutfağı; Türkiye’de yöresel Karadeniz mutfağının en iyi ve en yenilikçi temsilcisidir. İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da ,üçüncü şubesi Kurtköy 2017 yılında hizmete girmiştir. Biri İstanbul…

Devamını Oku

Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini en iyi temsil eden markalardan biri olan Nalia, üçüncü şubesini Kurtköy’de hizmete soktu. Çağdaş sitelerin bulunduğu Yenişehir bölgesinde, Flora Park girişinde kapılarını açan Nalia Kurtköy için 4 Kasım Cumartesi…

Devamını Oku

İlk şubesi 2006 yılında Güneşli’de; ikinci şubesi, 2009 yılında Bostancı’da ,üçüncü şubesi Kurtköy 2017 yılında lezzet severler için hizmete girdi. Biri İstanbul Avrupa, ikisi Anadolu yakasında olmak üzere üç şube ile hizmet veren Nalia; İstanbul’da…

Devamını Oku

Karadeniz mutfağının eşşiz lezzetleri ile kahvaltı yapmak için lezzetli bir arayış içerisindeyseniz Nalia sizleri ağırlamaktan mutluluk duyar. Lezzetli kahvaltılıkları ve özel hazırlanmış Karadeniz lezzetleri ile harika zamana geçirebilirsiniz.

Devamını Oku

Yemekleriyle olduğu kadar yaptığı projelerle de adından söz ettiren Nalia Karadeniz Mutfağı, bu uygulama ile misafirlerinden çok güzel geri dönüşler alıyor. Zeytin ağacının barışın ve sevginin sembolü olması nedeniyle, iki insanın da sevgisinin…

Devamını Oku

İlk restoran Temmuz 2006 da Güneşli de 700 m2’lik bir alanda hizmete başladı. Nalia; kurum kültürünün gelişmesi ve yöresel mutfağın reçeteleştirilerek, kayıt altına alınması önceliğiyle hareket ederek büyüdü. Bu düşünceyle; 2008 yılında…

Devamını Oku

İstanbul Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve 25. Ev Dışı Tüketim Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Tarakçı, Ekotürk TV’de Naz Özdeğirmenci’nin moderatörlüğünde hazırlanan “Gıda Borsası” programına konuk oldu. Tüm dünya…

Devamını Oku

Gluten ile çölyak hastalığı konusunda her geçen gün hassasiyet artarken, gıda üreticileri de glutensiz ürünler konusunda daha hassas hale geldi. Gluten intoleransı olanların yanında bağırsak sağlığını korumak isteyenler de son dönemlerde…

Devamını Oku

GastroRize Günleri’nde şehirdeki ikinci günümüzün tamamı panellere ayrılmıştı. Ramada Otel’in toplantı salonunun fuayesinde yerel üreticilerin ürünleriyle katıldığı küçük bir fuar da yer alıyordu. Paneller süresince yöresel lezzetleri tatmak…

Devamını Oku

Bizden Video Haberler