Trabzon Tel Peyniri, Ezine Beyaz Peyniri, Kolot Peyniri, Likapa(Mavi Yemiş) Reçeli, Karadeniz Yayla Balı, Yöresel Taze Süt Kaymağı, Kakaolu Fındık Kreması, Yaz Helvası(Sade), Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Rize Kavurma, Hemşin Mıhlama, Tereyağlı Minci, Kaymaklı Yumurta Kayganası, Hamur Çilihtası, Domates, Biber, Çengelköy Salatalık, Maydanoz, Roka, El Yapımı Ekmekler, Kişi Başı 3 Bardak Çay (En Az iki Kişilik Hazırlanır)
Trabzon Tel Peyniri, Kars Eski Kaşarı, Ezine Beyaz Peynir, Likapa(Mavi Yemiş) Reçeli, Bal, Kaymak, Tereyağı, Yeşil ve Siyah Zeytin, Haşlanmış Yumurta, Su Böreği, Kalem Börek, Çengelköy Salatalık, Domates, Biber, Maydanoz, Roka, Ceviz, Kuru Kayısı ve Yaban Mersini (2 Bardak Çay)
(Mavi Yemiş)
(Sıkma)
(Mavi Yemiş)