Memorable Experience

Mutfağımız

Mutfağımızda;

Tariflerimizde, rafine edilmiş tuz kullanmıyor mineral değerleri yüksek kristal kaya tuzu kullanıyoruz.

Tereyağı tabanlı aromatik bir mutfak kültürüne sahibiz. Bu nedenle sindirim sorunları ve alerjen durumlar yaşama ihtimaline karşı, tereyağını sade yağ haline getirerek kullanıyoruz.

Tüm yemeklerimizi kendi hazırladığımız ilikli kemik suyu ile yapıyoruz.

Glüten hassasiyetini büyük bir özenle ele alıyor ve glütensiz ürünlerimizi üretirken çapraz bulaşma riskini en aza indirmek için titizlikle çalışıyoruz.

Nalia, bütün bu temel özellikleri ve bu konuda göstermiş olduğu hassasiyeti ile sağlıklı mutfak kültürüne sahip olması ile ön plana çıkıyor.

SERTİFİKALARIMIZ

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this