Sofra Kültürü: Karadeniz’in Kalbinde Bir Yolculuk

Full Admin - Author

Related posts

Karahana Çorbası

Karadeniz Mutfağının Köşe Taşları: Mısır, Hamsi ve Karalahana

Ülkemizin her köşe gibi Nalia Karadeniz Mutfağı’nda da sonbahar telaşı başladı. Şeflerimiz sonbahara özel tarif ve reçetelerini gözden geçirirken taptaze ürünlerle eşsiz lezzetler sunmaya oldukça kararlı görünüyorlar. Bizde Karadeniz Mutfağı’nın köşe taşı lezzetlerine gelin birlikte göz atalım. Karadeniz’in dağlarının ve denizinin birleştiği noktada, mutfak kültürü de doğayla harmanlanır. Karadeniz mutfağının en bilinen üçlüsü; mısır, hamsi ve karalahana,

Devamını oku..

Karadeniz’in Efsane Lezzeti: Kuru Fasulye

Karadeniz mutfağı denilince akla gelen en ikonik yemeklerden biri şüphesizkuru fasulyedir.Yalnızca Karadeniz’de değil, Türkiye’nin dört bir yanında çok sevilen bir yemektir; ancak Karadeniz’de yapılan kuru fasulye, yörenin eşsiz mutfak kültürüyle birleştiğinde bambaşka bir lezzete bürünür. Nalia Karadeniz Mutfağı olarak biz de kuru fasulyeyi, geleneksel tariflerle hazırlıyor ve misafirlerimize sunuyoruz. Bu basit görünümlü yemeğin ardında aslında

Devamını oku..
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this